0 Läs mer >>
Igår hade vi kalas för mig och Roland, Linda med familj kom på förmiddagen och Jimmy och Bea kom senare under eftermiddagen. Det var en mysig dag med närmsta familjen :) Jag och mamma bakade goda cupcakes på fredagen som vi bjöd på, kladdkakemuffins med vaniljfrosting, detta blev resultatet:





De blev faktiskt jättegoda! :)

Sen knäppte jag såklart kort på busjänterna :D

Juliette i våra stora stövlar:


Vanessa i våra stövlar:



Sötnosar :)




Som sagt, det var en mysig dag och vill tacka alla som kom och tack för alla fina presenter! :)

Kalas! :)

1 Läs mer >>
Äntligen har Arvid och Anna fått sin lilla pojke! Så söt så. Igår åkte jag, mamma, Roland och Marit och hälsade på dem. På de viset hade dom en vecka att få vila och bara rå om varandra :) Knäppte såklart lite kort under besöket, mest på Per Malte Figge Sima :)



Farfar Roland håller i sitt barnbarn för första gången :)


Närbild :)


Roland och Meja busar lite :P


Tittut! Jag lyckades knäppa kort när Malte tittar :D


Zlatan måste ju också få vara med på ett hörn, :)

Det var så roligt att få se lilla bebisen, och ett stort grattis till Arvid och Anna till det lilla miraklet :)


Lille Malte :)

1 Läs mer >>
Nu ska de tränas! haha, jag och mamma har införskaffat ett promenadband från Attract! :D Vi har tänkt på de länge och när moster Berit tipsa om ett erbjudande från Intersport kunde vi inte låta bli att slå till. Vi får se hur flitig träningen blir, men de är tur att vi har varandra att pusha. Såklart köpte vi en rosa, ska de vara tjejigt så ska de!









Om ni är intresserade att komma och träna mot en liten avgift så varsågoda! det är faktiskt roligt, och eftersom den står i vardagsrummet så kan man gå medans man tittar på tv, perfekt ju! :)

Beach 2012, here we c...

Matbloggstoppen