1 Läs mer >>


Åh, nu har jag min ziperall! Så himla mjuk och skön, den blir perfekt för mig som är frusen! :D Rekommenderas!



Ziperallen är här!!

2 Läs mer >>
Har nu beställt en Ziperall! Jippi, de ser ju för grymt sköna ut! Passade på att beställa en nu när min syrra och hennes sambo beställde en varsin också :D Jag beställde Ziperall Bubblegum:



Längtar tills jag får den! :)

Ziperall

0 Läs mer >>

Grattis the one and only Freddie Mercury som skulle ha fyllt 65 år idag! så jäkla duktig sångare som dog alldeles för tidigt.



Källa: google

R.I.P.

Grattis

0 Läs mer >>



















Lite bilder

1 Läs mer >>

Nyklippt :)

0 Läs mer >>
Har nyligen startat upp ett nytt sparkonto som heter inget mindre än kamera, :) Vill så gärna ha en riktig digital systemkamera då jag tycker om att fotografera! Så nu stoppar jag undan lite pengar så jag inom en snar framtid kanske har råd med en riktig bra kamera! Yeah ;)



Finns så många att välja mellan och jag är inte den mest tekniske människan! :) Allt beror ju vad man själv är ute efter, en kamera som vackert fångar färgen i bilden eller klassiska svartvita bilder är viktigt för mig, bra zoom kanske också är bra att ha ;)

Sparar

0 Läs mer >>
Imorgon om jag känner mig piggare ska jag faktiskt klippa mig! :P Känns att det är dags för en makeover, jag hoppas det blir bra i alla fall. Jag hade tänkt mig något i denna stilen:




Det är en bra längd samt färg på hennes hår, men jag vill också ha mer uppklippt! :)

Dags för förändring

Matbloggstoppen