0 Läs mer >>
För några dagar sen var det väldigt varmt och soligt ute, det var vår! Passade på att gå ut och knäppa lite i trädgården på blommor, såklart ville Disa och Elisa passa på att agera fotomodeller :)











<3

Vår!

2 Läs mer >>
När man kom hem en dag hitta man söta Lana på ett ovanligt ställe ;)



I brödkorgen på bordet i vardagsrummet! Samt hade hon tryckt in sig i den fina brödkorgen Bea hade virkat, haha :D knäppis.



<3

Söötis :)

0 Läs mer >>
Hej!
Min dröm är nog att en dag bli rik och kunna köpa en tomt vid vattnet och bygga detta hus! Mamma mia vilket vackert hus det är, precis som jag vill ha det. Var bara en slump att jag hittade denna bild för ett tag sedan, tror det var någon reklam på facebook, så klickade fram bilden och sparade den direkt! :) Kanske vill ha en annorlunda utegård, den är alldeles för stilren och modern, men huset är to die for!  



Källa: Mammuthus.se

<3

Drömhem :D

0 Läs mer >>
Snart dags för mig att klippa mig tror jag, tittat runt lite på bilder på google :) hade en idé om vad jag vill ha för slags frisyr när jag såg fina Sofia Black Délia från en serie på tv.

Sofia Black Délia:

Källa: Google

Nå, vad tycker ni? :D

<3

Ny frisyr?

1 Läs mer >>

Behöver en jacka till vår/sommar, har ju annars bara en som är lite varmare, den i beige som jag haft i måånga år :D Har hittat en, tycker jättemycket om färgen och stilen så är ganska sugen på att skicka efter den här från ellos, men är osäker på grund av att den går ner vid rumpan. Gillar inte det och det känns som att den kommer bli för lång. Behöver åsikter, vad tycker ni? :)


Bild tagen från Ellos




Ska jag eller inte?

0 Läs mer >>

Hej!
Ville passa på att rekommedera en grymt bra film jag sett nyligen, nämligen Charlie St Cloud! Den innehåller allt man kan tänka sig, som kärlek, sorg, spänning, med andra ord drama när det är som bäst! :D





Den är definitivt sevärd! :)

<3

Bra Film!

Matbloggstoppen